zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in je mailbox? Schrijf je nu in!

Strandvakantie in Italië

Op zoek naar zon, zee en strand? Een strandvakantie in Italië is echt heerlijk! Zo kom je lekker tot rust in de warmte, terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken en kunt afwisselen met culturele uitstapjes. Tritt - Case in Italia vertelt je alles over een strandvakantie in Italië.

Italië zit vol mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie

Bezoek de geweldige stranden van de eilanden Capri, Lampedusa, Sardinië of Sicilië, of strijk neer langs de kustlijn van de Italiaanse laars: de Amalfikust, bijvoorbeeld, of de kustlijn aan de Ligurische Zee. De Italiaanse kustlijn is ruim 7300 kilometer, en er zijn stranden in alle soorten en maten. Ga lekker liggen bakken in de Italiaanse zon, pak je snorkel en ga op zoek naar kleurrijke vissen of geniet gewoon van het geluid van de zee terwijl jij een heerlijke pasta verorbert. Hoe jij ook je perfecte zonvakantie wilt doorbrengen – in Italië is er voor iedere strandliefhebber wat wils!

Zon, zee en strand: genieten in Italië

Voor de meeste mensen staat vakantie gelijk aan zon, zee en strand. Als je even helemaal wilt ontspannen, of juist lekker actief wilt zijn in de zon, is Italië de perfecte bestemming voor zo’n strandvakantie! Het klimaat van Italië leent zich uitstekend voor een zonvakantie, en dat geldt in het bijzonder voor Centraal en Zuid-Italië. Daar heerst een mediterraan klimaat, zodat je bijna gegarandeerd geniet van de zon in de zomer. In het noorden geniet je van een zeeklimaat, waar je ook warme zomers zult meemaken op het strand. Heerlijk!

Bij mooie stranden, horen ook mooie badplaatsen. Als de zon ondergaat, kun jij in een bruisende kustplaats genieten van een heerlijke maaltijd en je onderdompelen in het Italiaanse nachtleven. Of ga je liever lekker winkelen of gewoon mensen kijken op het terras?

Hartstikke kindvriendelijk

Strandvakantie in Italië - een andere fijne bijkomstigheid aan het Italiaanse strand is dat het grote merendeel hartstikke kindvriendelijk is. Als op zoek bent naar een vakantie voor het hele gezin, is een zonvakantie in Italië dus ook een goed idee. De meeste wateren lopen langzaam af, zodat je veilig met de kids kunt gaan zwemmen. Ook zijn er op de meeste Italiaanse stranden vele faciliteiten beschikbaar, zodat je toch met een fijn gevoel het strand opzoekt met kleine(re) kinderen.

Kies voor een passende accommodatie

Omdat Tritt - Case in Italia alle mooie plekjes aan de Italiaanse kust kent, kun je kiezen uit een exclusief aanbod van prachtige accommodaties aan zee in het heerlijke land. Bij Tritt - Case in Italia boek jij een vrijstaand huis of een mooi appartement op een unieke plek, zodat je zo vanuit je accommodatie naar het strand kunt lopen. Tritt - Case in Italia gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: maak je daarom klaar voor bijzondere Italiaanse huizen met een verhaal. Onze specialiasten kennen de regio's als geen ander en hebben de leukste tips voor tripjes in de omgeving. Vergeet je zwemkleding niet in te pakken!

Wij helpen je graag!

Hulp nodig met het vinden van een accommodatie in Italië? Wij helpen natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer beleven in Italië

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Italia
vakantie@tritt-italie.nl · (+31) 085 833 0044