zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in je mailbox? Schrijf je nu in!

Tritt - Case in Italia - dé specialist voor Italië

De mooiste vakantiehuizen en de fijnste agriturismo's voor een onvergetelijke vakantie in Italië!

Tritt - Case in Italia is een enthousiast team van Italiëkenners!

Tritt - Case in Italia is de specialist voor jouw vakantie in Italië. Van een luxe villa met privé zwembad, een kleinschalige agriturismo, kindvriendelijke residence tot sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. Ben je op zoek naar iets speciaals en kun je het niet vinden op onze website? Laat het ons dan weten. Doordat wij altijd bezig zijn met de verbetering en uitbreiding van ons aanbod, kan het zijn wat wij die speciale plek die jij zoekt al hebben gevonden!

Wij zijn een enthousiast team van Italië-kenners en meerdere keren per jaar gaan wij op pad om onze accommodaties te bezoeken en om nieuwe te ontdekken! Als specialist proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven per accommodatie. Heb je een specifieke vraag en zie je de informatie niet op onze website staan, neem dan even contact met ons op. Door de korte lijnen binnen Tritt reageren wij snel, kunnen wij persoonlijke aandacht geven en denken wij met je mee. Daarnaast bieden wij eerlijke prijzen aan!

Kom je er niet helemaal uit? Vul ons contactformulier in en wij gaan voor je op zoek naar een passende accommodatie.

Wij staan garant voor een perfecte vakantie - korte lijnen en een persoonlijk advies, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Italië is onze passie, onze betrokkenheid is hoog!

Tritt - Case in Italia is aangesloten bij de SGR - de betaling voor jouw vakantie is hierdoor in goede en veilige handen.

Hoogwaardige accommodaties

Tritt - Case in Italia verhuurt accommodaties door heel Italië. Door ons specialisme kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Onze selectie bestaat uit vrijstaande villa's en landhuizen, appartementen en residences, vakantiehuizen, agriturismo's, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal door ons persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij je graag via onze nieuwsbrief, waarvoor je je vrijblijvend kunt aanmelden.

Onze adresjes in Toscane en Sardinië

Voor ons accommodatieaanbod in Toscane en Sardinië heb wij een aparte website!

Bekijk hier de website voor Tritt - Case in Toscana.

Bekijk hier de website voor Tritt - Case in Sardegna.

Tritt is een kleinschalige organisatie

Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen én op een persoonlijke manier kunnen werken. Bovendien is onze betrokkenheid zeer groot wat jouw vakantie ten goede komt. We zijn vaak in Italië te vinden en hebben ter plaatse onze aanspreekpunten. Afhankelijk van de accommodatie kunnen zij assisteren bij vragen, kunnen zij je specifieke tips geven en je bij mogelijke calamiteiten terzijde staan.

Wilt je meer weten over onze Algemene Voorwaarden? Deze vind je onderaan onze website. 

Wij hopen dat je een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wil je meer informatie en/of advies, stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Een extra zekerheid voor jou als klant!

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Tritt - Case in Italia
SGR lidnr.: 3366

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Italia
vakantie@tritt-italie.nl · (+31) 085 833 0044