zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in je mailbox? Schrijf je nu in!

Reis- en annuleringsverzekering

Om er zeker van te zijn dat je vakantie zorgeloos verloopt, is het goed om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Het is zo ver: je gaat op vakantie naar Italië!

Alles is voor elkaar: Je vervoer is geregeld, je hebt een mooie accommodatie uitgekozen en je koffers zijn gepakt. Om er zeker van te zijn dat je vakantie zorgeloos verloopt, is het goed om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Waarom een annuleringsverzekering?
Je wilt natuurlijk met een gerust hart op vakantie gaan. Onvoorziene zaken kunnen je vakantie flink verpesten. Laat staan de financiële gevolgen van het moeten omboeken of annuleren van je vakantie. Met een annuleringsverzekering dek je die risico’s. Bij het ontstaan van verschillende gebeurtenissen kun je annuleren: denk aan ziekte of overlijden van een naaste, diefstal van je paspoort op de dag van vertrek of het kapot gaan van je auto waarmee je naar Italië zou rijden.

Waarom een reisverzekering?
Je wilt er niet over nadenken, maar het risico is er altijd: er overkomt je iets op vakantie. Je dure camera of andere apparatuur wordt gestolen, je bent betrokken bij een ongeluk in het verkeer of je reisgenoot wordt ziek. Dat is wel het laatste waar je zin in hebt op vakantie! Om het baalmoment iets minder te maken is het goed om je te verzekeren tegen zulke situaties, zodat je je vakantie weer kunt oppakken. Het kan ook zo zijn dat je gaat duiken of een andere extreme sport gaat doen, waar de risico’s op ongevallen hoger zijn.

Tritt - Case in Italia helpt graag
Reis- en annuleringsverzekeringen zijn heel persoonlijk. Tritt - Case in Italia ondersteunt graag bij het uitzoeken van de verzekering die bij jou en jouw vakantie past. Daarbij kun je ook kijken of je voor een doorlopende verzekering kiest, of deze slechts voor één vakantie afsluit. Ben je woonachtig in België, dan kun je helaas niet zelf een verzekering afsluiten via de Europeesche, je kunt dan het beste contact met ons opnemen. 

Via Tritt - Case in Italia een aantrekkelijke premie
Dankzij onze samenwerking met de Europeesche Verzekeringen kunnen wij je tegen aantrekkelijke premies van dienst zijn op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen.  De Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777) is standaard meeverzekerd. Zo hoef jij je op je vakantie alleen zorgen te maken welke mooie plekken je allemaal moet bezoeken. 

Ook fijn: de Aflopende Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen omvat ook een dekking voor EUclaim: een bedrijf dat luchtvaartpassagiers helpt bij het indienen van een claim bij annulering of vertraging van een vlucht. Het is al erg genoeg als je vakantie niet doorgaat omdat je vlucht te laat of niet vertrekt. Dat snappen ze bij Europeesche Verzekeringen. Op grond van de Europese Verordening 261/2004 hebben passagiers recht op een compensatie die op kan lopen tot € 600.

Wij helpen graag!
Vraag gerust vrijblijvend naar de voorwaarden. Bekijk de volgende pagina's voor meer informatie over een kortlopende reisverzekering, een kortlopende annuleringsverzekering of een doorlopende reisverzekering. Hulp nodig bij het boeken van een reis- of annuleringsverzekering? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
© 2000 - 2021 Tritt - Case in Italia
vakantie@tritt-italie.nl · (+31) 085 833 0044